Alpha Bank odobrava potrošačke subvencionisane kredite

Objavljeno: 09.02.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

U želji da izađe u susret klijentima i ponudi što povoljnije uslove kreditiranja, Alpha Bank se i ove godine uključila u Programa Vlade Republike Srbije za ublažavanje negativnih efekata svetske ekonomske krize. Sa Fondom za razvoj Republike Srbije Alpha Bank potpisala je ugovore o subvencionisanju kamatnih stopa za kredite za privredu i potrošačke kredite za robu kupljenu u Srbiji.
„I ove godine uključujemo se u program subvencionisanih kredita iz Programa Vlade RS sa željom da pomognemo građanima i damo doprinos ublažavanju negativnih posledica izazvanih svetskom ekonomskom krizom. Naša želja je da građani Srbije Alpha Bank dožive kao dugoročnog partnera koji će im pomoći, između ostalog, da prevaziđu probleme u kojima su se našli zbog krize koja je pogodila svetsku privredu “, kaže kaže član IO Alpha Bank Srbija Periklis Drougas.
U više od 165 filijala Alpha Bank građani mogu da apliciraju za subvencionisane kredite za kupovinu automobila, nameštaja, tepiha, podnih obloga, građevinskog materijala i kućnih aparata, kao i subvencionsane kredite za likvidnost, obrtna sredstva, izvozne poslove i investicije.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana