Novi refinansirajući i gotovinski krediti

Objavljeno: 12.02.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG obogatila je svoju ponudu kredita stanovništvu novim dinarskim kreditima sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate kredita. Kako kamatna stopa na ove kredite ostaje fiksna i unapred utvrđena za prve tri godine otplate kredita, Eurobank EFG nudi svojim klijentima stabilnost, zaštitu od fluktuacije kamatnih stopa i kontrolu nad mesečnim troškovima, kao i mogućnost da ispune svoje bitne lične i porodične potrebe.

Eurobank EFG omogućava svojim klijentima da podignu keš kredite pod veoma povoljnim uslovima, sa kamatnom stopom od svega 16,99% (EKS 20,86%). Dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom mogu takođe biti iskorišćeni u svrhu refinansiranja postojećih kredita ili dugova po kreditnim karticama.

„Naša najnovija ponuda gotovinskih kredita u dinarima sa fiksnom kamatnom stopom osmišljena je tako da pomogne našim klijentima i svim građanima koji žele bolju kontrolu nad svojim mesečnim troškovima, time što će ih zaštititi od neočekivanih promena deviznog kursa ili kamatne stope,“ izjavila je Varvara Tsantiri, direktorka Direkcije za kredite stanovništvu i kreditne kartice u Eurobank EFG.

Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom takođe će biti u mogućnosti da iskoriste i druge prednosti koje nude krediti u Eurobank EFG, kao što su brza i jednostavna procedura odobravanja kredita, kreditiranje na srednji i dug rok, kao i mogućnost plaćanja mesečnih rata posredstvom automatizovanog sistema za plaćanje (APS), bez čekanja u redovima.

Sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti u bilo kojoj od 119 filijala Eurobank EFG u Srbiji, ili besplatnim pozivom na broj servisnog centra EuroPHONE 0800 1111 44 izabravši opciju 4.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana