0% kamate na transakcije Easy Pay

Objavljeno: 16.02.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

 

U cilju obezbeđivanja dodatnih pogodnosti svim korisnicima Alpha Bank kreditnih kartica, Alpha Bank od 15. februara do 15.maja  pokreće promotivni period za jedinstvenu Easy pay uslugu u kojem se kamata na izvršene transakcije neće naplaćivati u naredna tri meseca od dana izvršenja transakcije.

Easy Pay usluga svim korisnicima kreditnih kartica  Alpha Bank - Dina Credit, Visa Classic, Visa Benefit, Visa Gold, MasterCard i MasterCard Standard - pruža mogućnost da pod kontrolom drže sve svoje dugove i račune – da refinansiraju kreditne kartice, kredite i dozvoljena prekoračenja iz drugih banaka, delimično otplate dugove po kreditima iz drugih banaka, kao i da plate komunalne i druge usluge koje glase na njihovo ime.

„Alpha Bank je usmerena na unapređenje poslovanja i teži da prateći savremene trendove izlazi u susret klijentima. Easy Pay usluga omogućava klijentima Alpha Bank da na brz i jednostavan način  kontrolišu sve svoje dugove. Želja Alpha Bank je da ovu pogodnost klijentima učini još pristupačnijom tako što u promotivnom periodu neće naplaćivati kamatu za izvršene Easy Pay transakcije“, kaže član Izvršnog odobra Alpha Bank, Periklis Drougas.

 

Da bi postali korisnici Easy Pay usluge klijenti  bi trebalo da dođu u jednu od poslovnica Alpha Bank, ponesu Alpha Bank kreditnu karticu, prilože račune, fakture ili potvrdu iz druge banke o visini dugovanja koje žele da izmire, popune ovlašćenje za prenos sredstava i u dogovorenom roku biće zadužen račun njihove kreditne kartice.

 

Za dodatne informacije, klijenti se mogu obratiti zaposlenima Banke u više od 165 poslovnica širom Srbije.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana