Trka za 0% kamate

Objavljeno: 04.03.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Odgovarajući na potrebe klijenata, Alpha Bank je omogućila da Alpha Auto krediti budu još povoljniji. Za Alpha Auto kredite indeksirane u evrima od 8.marta do 8.aprila Alpha Bank nudi promotivnu nominalnu kamatnu stopu od 12,5 odsto, najduži rok otplate na tržištu i to do 96 meseci, bez obaveznog učešća i zaloge, a za kredite do 10.000 evra i bez Kasko osiguranja.
Za posetioce 48.Sajma automobila u Beogradu Alpha Bank spremila je specijalnu ponudu. Svi koji u periodu od 8. do 14.marta apliciraju za Alpha Auto kredit na štandu Alpha Bank u Hali IV Beogradskog sajma moći će da učestvuju u “Trci za 0% kamate”. Naime, klijent koji bude ostvario najbolje vreme u virtuelnoj vožnji u trkačkom kokpitu na štandu Alpha Bank kao nagradu dobija 0% kamate, odnosno otplaćivaće samo glavnicu kredita.
“Kupovina automobila ne treba da bude preveliki izdatak za srpsku porodicu. Želimo da našom ponudom za Alpha Auto kredite indeksirane u evrima to i pokažemo. Uz duži rok otplate i povoljnije kamate, sigurni smo da će više građana Srbije moći sebi da priušti automobil. Alpha Bank će i ubuduće nastaviti da sluša potrebe klijenata nudeći im proizvode i usluge pod veoma povoljnim uslovima”, kaže član Izvršnog odbora Alpha Bank Srbija Periklis Drougas.
Zahtev za Alpha Auto kredit mogu da podnesu lica koja imaju minimum 21 godinu, a maksimum 65 godina u momentu otplate kredita. Klijenti zaposleni na neodređeno vreme sa najmanje 6 meseci ukupnog radnog staža i najmanje tri meseca kod trenutnog poslodavca, penzioneri i devizni penzioneri.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana