Isplata stare devizne štednje počinje 31. maja

Objavljeno: 12.03.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG, kao zvanični agent Vlade Srbije, kao i prethodnih godina, od 31. maja počinje sa isplatom ovogodišnje rate stare devizne štednje. U želji da proceduru raspolaganja starom štednjom učini što jednostavnijom, Eurobanka vlasnicima stare devizne štednje pruža specijalnu pogodnost - mogućnost da već od danas dođu u najbližu filijalu banke i daju Nalog za prenos dospele rate stare devizne na račun Slobodne štednje, čime će uštedeti vreme i ostvariti dodatni prihod. 

Slobodna štednja je jedinstven račun štednje po viđenju, po kome su klijentima kompletna sredstva u svakom trenutku na raspolaganju, uz maksimalnu sigurnost i bez ikakvih troškova.

Davanjem naloga za prenos sredstva se već 31. maja automatski prenose na račun Slobodne štednje, i slobodna su za raspolaganje ili dalju štednju, po želji klijenta.

Ukoliko klijent ne poseduje račun Slobodne štednje ima mogućnost da ga otvori na licu mesta, prilikom davanja naloga za prenos.

Nalog za prenos dospele rate stare štednje na partiju Slobodne štednje može dati samo vlasnik obveznica stare štednje. Potrebno je da priloži potvrdu o stanju na računu u Centralnom registru hartija od vrednosti (CRHoV) i važeću ličnu ispravu (lična karta, pasoš, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica).

Eurobank EFG je omogućila svim zainteresovanim građanima i da posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobankefg.rs/savetnikzastednju ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja od Savetnika za štednju i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana