Humanitarni uskršnji bazar

Objavljeno: 15.03.2010


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Credit Agricole Srbija, od 22. do 25. marta u 15 svojih filijala u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Pančevu, Vršcu, Bačkoj Palanci, Somboru i Kikindi održaće akciju „Uskršnji Bazar“, namenjenu pomoći deci koja pohađaju specijalne škole u ovim gradovima. U Beogradu, bazar će se održati u ukupno šest filijala, dok će humani Novosađani izložbu moći da posete u tri filijale u njihovom gradu. U ostalim gradovima, uskršnji bazar održaće se u jednoj od filijala Banke.
U pomenutim filijalama, od 22. do 25. marta, od 9.00 do 17.00 sati, klijenti će biti u prilici da po simboličnim cenama kupe neki od proizvoda koje su napravili učenici škola za decu sa smetnjama u razvoju na temu Uskrsa. Sav prihod prikupljen od prodaje namenjen je obrazovnim ustanovama koje su uzele učešće u ovom projektu radi nabavke materijala kojim će moći da nastave svoj kreativni rad.
U skladu sa maskotom ove akcije, Vilom Dobrilom, svako ko bude kupio neki od proizvoda, kao uspomenu na svoju humanost, dobiće specijalan bedž ograničene serije.
Predsednik Izvršnog odbora Credit Agricole Srbija, François-Edouard Drion, kao i svi zaposleni, uzeće učešće u ovoj akciji i iskoristiti priliku da apeluju, i na svoje klijente, ali i na sve ljude dobre volje da se pridruže i pomognu školama i đacima.
Inače, ovo je već četvrti po redu Humanitarni bazar u organizaciji Credit Agricole Srbija, tako da je ova akcija postala tradicionalna u ovoj „kući“. U decembru 2009. godine održan je humanitarni novogodišnji bazar, takođe namenjen učenicima sa smetnjama u razvoju, ali za razliku od prošle godine, kada je akcija obuhvatala samo dva grada, ovogodišnja akcija je proširena na još pet gradova i na ukupno 14 filijala Banke.
Credit Agricole Srbija aktivno učestvuje u razvoju srpskog društva, obezbeđujući svojim klijentima najviši kvalitet u pružanju usluga, ali istovremeno i pruža pomoć onima kojima je ona potrebna. I u narednom periodu, Credit Agricole Srbija će nastaviti sa postavljanjem standarda u svim oblastima svog poslovanja u Srbiji sa ciljem da učvrsti poziciju pouzdanog partnera svih svojih klijenata, ali i čitavog srpskog društva i ekonomije.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana