Halo keš - nova usluga

Objavljeno: 23.03.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

U želji da izađe u susret klijentima i maksimalno pojednostavi, ubrza i olakša proces za dobijanje kredita, Alpha Bank je uvela novu uslugu “Halo keš”. 

„U vreme kada ritam življenja postaje sve brži, želeli smo da omogućimo građanima Srbije da do Alpha Keš kredita dođu na brz i jednostavan način. Pozivanjem broja 0800 250 250 građani Srbije mogu da apliciraju za Alpha Keš kredit i ceo proces odobravanja kredita obave od kuće, a u banku dolaze samo da bi podigli novac. Ova usluga je samo jedna u nizu koje nameravamo da ponudimo našim klijentima u narednom periodu, što još jednom pokazuje konstantnu težnju Alpha Bank ka unapređivanju proizvoda i usluga“, kaže član Izvršnog odobra Alpha Bank, Periklis Drougas.

Jedinstvena usluga na srpskom tržištu “Halo keš” omogućava klijentima da pozivanjem broja 0800 250 250, opcija 0, apliciraju za Alpha Keš kredit, sa rokom otplate do 96 meseci.

Nakon apliciranja, svu potrebnu dokumentaciju klijentima, na željenu adresu, dostavlja službenik Banke. Potrebno je da klijent pripremi samo fotokopiju lične karte i dokaz o primanjima.

Kada popuni formulare, klijent zove službenika Banke koji dolazi po popunjenu dokumentaciju koju vraća u Banku. Klijent u Banku dolazi samo jednom i to kako bi podigao novac.

Za dodatne informacije, klijenti se mogu obratiti zaposlenima Alpha Bank u jednoj od poslovnica širom Srbije.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana