Specijalna sajamska ponuda

Objavljeno: 23.03.2010


Novosti iz banaka izvor: Piraeus Leasing

Kompanije Piraeus Leasing i Piraeus Rent će tokom 48. Međunarodnog salona komercijalnih vozila „Beotruck“, koji se održava u Beogradu od 23. do 27. marta, predstaviti nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga namenjene kompanijama i samostalnim preduzetnicima.

Piraeus Leasing je svim zainteresovanim klijentima omogućio nabavku novih lakih i teških teretnih vozila po veoma atraktivnim uslovima. Za laka dostavna vozila važe isti uslovi finansiranja kao i tokom sajma BG Car Show, odnosno nominalna kamatna stopa kreće se od 5,99% (EKS od 8,23%), a rok otplate je do 5 godina. Uslovi finansiranja nabavke teških teretnih vozila prilagođeni su finansijskim mogućnostima klijenta, što znači da se plan otplate izrađuje za svakog korisnika lizinga pojedinačno.

Piraeus Rent će i ovom prilikom predstaviti pogodnosti usluge „Upravljanje voznim parkom“ (Fleet Management). Ova usluga važi samo za nabaku lakih dostavnih vozila i podrazumeva punu kontrolu troškova koji obuhvataju Kasko osiguranje, registraciju i redovno servisiranje vozila i guma.

Štand Piraeus Leasinga i Piraeus Renta nalazi se u Hali 1 Beogradskog sajma na kojem će svi zainteresovani posetioci moći da se detaljnije informišu o ponudi kompanija.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana