Dinarski subvencionisani krediti

Objavljeno: 01.04.2010


Novosti iz banaka izvor: Societe Generale banka

Sosijete ženeral banka potpisala je danas ugovor sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja i Fondom za razvoj i na taj način se uključila u novi program subvencija Vlade Republike Srbije.

Novi paket subvencionisanih kredita uključuje dinarske gotovinske kredite u iznosu do trista hiljada dinara i potrošačke kredite čiji iznos zavisi od kreditne sposobnosti klijenta. Krediti se odobravaju sa grejs periodom od 12 i rokom otplate od 36 meseci. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 7,5 odsto za klijente sa primanjima do trideset hiljada, odnosno 8,95 za klijente sa primanjima do osamdeset hiljada dinara.

Miroslav Rebić, član Izvršnog odbora Sosijete ženeral Srbija
„Sosijete ženeral banka, kao jedna od vodećih banaka na tržištu subvencionisanih kredita, uključila se i u novi program subvencija Vlade, kako bi svojim sadašnjim i budućim klijentima omogućila da pod veoma povoljnim uslovima dođu do sredstava ili proizvoda domaće proizvodnje. Interesovanje je veliko i već u ovom trenutku preko hiljadu zainteresovanih klijenata posetilo je naše ekspoziture širom Srbije.“
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana