Nove atraktivne usluge

Objavljeno: 12.04.2010


Novosti iz banaka izvor: Piraeus banka

Piraeus banka je od danas pokrenula tehnološki inovativnu uslugu u prenosu novca „Card to card“. Ovaj jedinstveni servis obezbeđuje transfer novca sa kartice na karticu u realnom vremenu i to slanjem poruke putem mobilnog telefona.
Naime, ova usluga omogućava svim korisnicima Dina debitnih i kreditnih kartica, izdatim od strane bilo koje banke, da putem SMS poruke pošalju novac bilo kom drugom korisniku Dina kartice i to bez odlaska u banku i bez korišćenja interneta. Korisnik kome je novac poslat u mogućnosti je da sredstva koristi odmah. Ovaj servis je na raspolaganju klijentima tokom 24 časa dnevno bez obzira na to gde se trenutno nalaze.
Usluga „Card to card“ dostupna je korisnicima Dina kartica koji su registrovani za ovaj servis kod banke izdavaoca kartice. Prilikom registracije, korisnik dobija mPIN kojim potvrđuje transakcije sredstava, a procedura prenosa se inicira slanjem SMS poruke na broj 1770. Dnevni limit za ovu vrstu transakcije je 5.000 dinara, odnosno 20.000 dinara na mesečnom nivou.
Pored ove, Piraeus banka je pripremila i atraktivnu ponudu za refinansiranje duga po kreditnim karticama drugih banaka i to po najnižoj fiksnoj kamatnoj stopi na tržištu. Kamata se ne menja do celokupne otplate duga koji se refinansira i iznosi 1,54% mesečno, odnosno 18,5% godišnje (NKS=EKS).
Ova ponuda namenjena je postojećim i novim klijentima koji koriste platne kartice drugih banaka i koji se prilikom podnošenja zahteva za refinansiranje duga mogu odlučiti za bilo koju kreditnu karticu iz portfolia Piraeus banke (Visa Classic, Visa Gold, MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Foto kartica, Dina Card Credit).
Uz refinansiranje, klijenti svoje kartice mogu koristiti za redovno plaćanje robe i usluga, kao i podizanje novca u zemlji i inostranstvu prema važećoj kamatnoj stopi.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana