Eurobank EFG i Visa vode vas na Svetsko prvenstvo u fudbalu

Objavljeno: 12.04.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG pridružila se velikoj nagradnoj igri koju organizuje Visa International, a koja najsrećnijeg korisnika kreditnih ili debitnih kartica vodi na FIFA Svetsko prvenstvo 2010. u fudbalu. Pored toga, kompanija Visa International odlučila je da dodeli još jedan paket nagradnog putovanja na svetsko prvenstvo korisnicima Visa kartica Eurobank EFG. To znači da korisnici kartica iz Eurobank EFG Visa palete imaju dvostruku šansu da osvoje vredne nagrade.
Apliciranjem za Visa Classic, Visa Electron ili Visa Business karticu Eurobanke svaki klijent automatski postaje učesnik u nagradnoj igri. Za već postojeće korisnike kartica iz Visa palete Eurobank EFG dovoljno je da svoju karticu barem jednom iskoriste u periodu od 01.04.2010 do 10.05.2010. i tako postanu učesnici u nagradnoj igri.
Svaka transakcija ili odobrena aplikacija za neku od Visa kartica Eurobank EFG donosi poene, dok je broj poena zapravo broj pojavljivanje imena učesnika u nagradnom izvlačenju i predstavlja veću mogućnost za dobitak.
Najsrećniji korisnik Visa kartice dobiće nagradno putovanje za dve osobe na FIFA Svetsko prvenstvo 2010 u Južnoj Africi u fudbalu. Nagrada obuhvata besplatne karte za 2 atraktivne fudbalske utakmice, dve povratne avionske karte i boravak u hotelu u Johanesburgu i džeparac na Visa FIFA poklon kartici. Pored toga, obezbeđena je potpuna podrška prilikom odobravanja vize, kao i dobrodošlica na aerodromu, uz prevoz tokom čitavog boravka u Južnoj Africi.
„Zahvaljujući sponzorskom ugovoru kompanije Visa i Svetske fudbalske federacije (FIFA), imamo ekskluzivnu priliku da korisnicima Visa kartica u Srbiji ponudimo da osvoje nezaboravan put na Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i jedinstvenu priliku da podrže našu reprezentaciju“, izjavio je Vladimir Đorđević, Country Manager kompanije Visa Inc. za Srbiju.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana