Otplata transakcija karticama na rate

Objavljeno: 05.05.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Kao jedna od vodećih banaka u segmentu kreditnih kartica na srpskom tržištu, Eurobank EFG je ponudila svim sadašnjim i budućim korisnicima unapređenu funkcionalnost kreditnih kartica. Naime, korisnici su sada u mogućnosti da otplaćuju i obavljaju transakcije koje žele u jednakim mesečnim ratama. Na taj način, Eurobank EFG svim korisnicima kreditnih kartica omogućava da lakše upravljaju svojim ličnim i/ili porodičnim budžetom. 

U jednake mesečne rate se mogu konvertovati transakcije kreditnom karticom napravljene prilikom podizanja gotovine na bankomatima ili šalterima filijala, kao i transakcije prilikom kupovine/plaćanja u prodavnicama. Takođe, na rate se mogu otplatiti sve transakcije bilo da su nastale u zemlji, inostranstvu ili na internetu. Nova funkcionalnost važiće za sve kreditne kartice iz Eurobank palete: Visa Klasik, MasterCard Standard, EuroLine Dina, MasterCard Gold i humanitarnu MasterCard karticu “Veliko srce”.

Transakcije mogu da se otplaćuju u 3, 6, 9 ili 12 jednakih mesečnih rata, po izboru klijenta. Ova funkcionalnost je na raspolaganju svim novim i postojećim korisnicima kreditnih kartica (klijenti koji su karticu aktivirali pre 1. aprila 2010. mogu da se brzo i lako prijave za ovu funkcionalnost u bilo kojoj od filijala Eurobank EFG).

Za otplatu transakcija u ratama naplaćuje se jednokratna naknada, a kamate su oslobođeni svi klijenti koji svoje obaveze izmiruju na vreme.

Klijenti banke mogu da otplate željene transakcije u ratama besplatnim pozivom korisničkog servisa Euro PHONE 0800 1111 44 /Opcija 9, čak do dva meseca nakon datuma transakcije.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana