Subvencionisani dinarski krediti

Objavljeno: 11.05.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Svi građani zainteresovani za subvencionisane dinarske potrošačke i gotovinske kredite, kreditne zahteve mogu da podnesu u poslovnicama Alpha Bank širom Srbije. Građanima su dostupni Alpha Keš subvencionisani krediti, kao i Alpha Smart subvencionisani potrošački krediti za kupovinu robe domaće proizvodnje.

Nominalna kamatna stopa za Alpha Smart subvencionisane potrošačke kredite iznosi 7,50 posto. Za Alpha Keš subvencionisane kredite nominalna kamatna stopa kreće se od 7,50 do 8,95 posto u zavisnosti od visine zarade klijenta. Grejs period je 12 meseci u kojem klijent plaća samo iznos kamate, uz period otplate do 36 meseci. Maksimalni iznos kredita za koji klijent može da aplicira je 300.000 dinara za Alpha Keš subvencionisane kredite, dok maksimalan iznos Alpha Smart subvencionisanog potrošačkog kredita zavisi od visine kreditne sposobnosti klijenta. Za odobravanje kredita nije neophodno da klijent prima platu preko računa u Alpha Bank.

"Dodajući svom porfoliu subvencionisanih kredita, pored stambenih i kredita namenjenih privredi, i subvencionisane potrošačke i keš kredite, Alpha Bank dodatno potvđuje svoju posvećenost srpskom tržištu i daje podršku Vladinim merama koje za cilj imaju poboljšanje životnog standarda građana i pomoć domaćoj privredi", kaže direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Periklis Drougas.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana