Krediti za legalizaciju

Objavljeno: 12.05.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Kao jedna od vodećih banaka u plasiranju kredita na srpskom tržištu i u skladu sa aktuelnim propisima o obavezi legalizacije nepokretnosti, Eurobank EFG uvrstila je u svoju ponudu nove dinarske potrošačke kredite za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata. 

Eurobank EFG novom ponudom za kreditiranje želi zainteresovanim klijentima da omogući brži i jednostavniji proces legalizacije njihovih nepokretnosti. Krediti za ovu namenu odobravaju se po uslovima kao i obični potrošački krediti, bez žiranata, učešća ili depozita, sa rokom otplate do 72 meseca, u maksimalnom iznosu do 1.200.000 dinara.

Krediti za legalizaciju kod Eurobank EFG su međutim ponuđeni sa atraktivnom kamatnom stopom u odnosu na ostale gotovinske i potrošačke kredite - kamatna stopa iznosi samo 19,75% (EKS 22.99%), a namenjeni su isključivo građanima koji su podneli zahtev za legalizaciju.

- Dobijanje dozvole za izgradnju nepokretnosti je investicija i osiguranje za budućnost – samo legalizovana nepokretnost može biti upisana u katastar ili biti založena kao hipoteka za dobijanje kredita, a i njena tržišna cena je veća. Ovim putem Eurobank EFG želi da iskaže podršku Vladi u procesu legalizacije i da ponudi građanima da lakše legalizuju nepokretnosti u svom vlasništvu ne opterećujući kućni budžet, izjavila je Varvara Tsantiri, direktorka Direkcije za gotovinske, potrošačke kredite i kreditne kartice Eurobank EFG, povodom uvođenja novog tipa kredita.

Da bi aplicirali za kredit kod Eurobank EFG, zainteresovani građani moraju da prilože odluku o legalizaciji Direkcije za građevinsko zemljište koja je odredila naknadu za dobijanje građevinske dozvole. Detaljne informacije o kreditima za legalizaciju mogu se dobiti u 119 filijala Eurobanke širom Srbije, ili besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana