Donacija Srpske banke stipendistima

Objavljeno: 24.05.2010


Novosti iz banaka izvor: Srpska banka

Danas je završena humanitarna akcija na kojoj su predstavnici Srpske banke uručili stipendistima Vlade Republike Srbije iz opština Medveđa, Bujanovac i Preševo donaciju vrednu više od 800 hiljada dinara. Na prigodnim svečanostima u prostorijama tri lokalne samouprave, svakom od 151 stipendiste isplaćeno je više od pet hiljada dinara sa pripadajućom šestomesečnom kamatom. Humanitarna akcija izvedena je u saradnji Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Srpske banke i lokalnih samouprava.
Predsednik Izvršnog odbora Srpske banke Ivan Maričić izjavio je tim povodom da su deca i srpske i albanske nacionalnosti „svojim uspesima u školi i svojim radom i ponašanjem zaslužili ovakvu nagradu“, dodajući „ da očekuje od njih da se obrate Srpskoj banci kad god im bude trebala podrška za njihove ideje, planove i buduće školovanje“.
Srpska banka kontinuirano organizuje akcije humanitarnog, društveno korisnog karaktera, a u prvih pet meseci 2010. samo u te svrhe izdvojeno je preko dva miliona dinara.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana