Alpha Bank Dan dobrovoljaca

Objavljeno: 24.05.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Ovogodišnji Alpha Bank Dan dobrovoljaca održaće se u nedelju 30.maja. Zaposleni Alpha Bank i ove godine će ličnim primerom ukazati na činjenicu da je samo malo volje i truda potrebno da bi se unapredilo okruženje u kojem živimo. 

Zaposleni Alpha Bank odlučili su da se poslednjeg vikenda u maju posvete uređivanju dvorišta u 20 vrtića širom Srbije. Zahvaljujući njihovom zalaganju, u akciji "Zajedno uređujemo vrtiće, za osmeh više", vrtići u Beogradu, Pančevu, Vršcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Senti, Somboru, Zrenjaninu, Šapcu, Obrenovcu, Jagodini, Kruševcu, Boru, Prijepolju i Užicu postaće zelene oaze u kojima će mališani moći bezbrižno da se igraju. Ozelenjavanje dvorišta vrtića biće sprovedeno sađenjem cveća, drveća i žbunastih biljaka.

Ličnim primerom i radom 23.maja 2009. godine više od 450 zaposlenih bilo je angažovano na farbanju ograda i krečenju fasada u 20 osnovnih škola u 14 gradova Srbije. Više od trećine od ukupnog broja zaposlenih, koji su tog dana radili na ulepšavanju dvorišta škola, učinili su da prvi Alpha Bank Dan dobrovoljaca u Srbiji bude jedan od najveselijih društveno odgovornih projekata za 2009. godinu.

Alpha Bank Dan dobrovoljaca obeležava se u svim zemljama u kojima Alpha Bank Group posluje sa ciljem da zaposleni Alpha Bank sopstvenim angažovanjem utiču na rešavanje problema od socijalne važnosti.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana