Izvučen pobednik Visa nagradne igre

Objavljeno: 26.05.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG objavila je ime dobitnika velike nagradne igre koju organizuje u saradnji sa Visa International, a koja najsrećnijeg korisnika kreditnih ili debitnih kartica vodi na FIFA Svetsko prvenstvo 2010. u fudbalu.
Srećna dobitnica putovanja za dve osobe na FIFA Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. u Južnoafričkoj Republici je Nada Todorić iz Rume. Zahvaljujući Eurobank EFG i Visa International, dobitnica nagrade osvojila je besplatne karte za 2 atraktivne fudbalske utakmice, dve povratne avionske karte i tri noćenja u hotelu u Johanesburgu, kao i džeparac na Visa FIFA poklon kartici. Pored toga, dobitnici je obezbeđena dobrodošlica na aerodromu, uz prevoz tokom čitavog boravka u Južnoj Africi, kao i potpuna podrška prilikom odobravanja vize.
Apliciranjem za Visa Classic, Visa Electron ili Visa Business karticu Eurobanke klijenti banke su automatski učestvovali u nagradnoj igri. Za već postojeće korisnike kartica iz Visa palete Eurobank EFG dovoljno je bilo da svoju karticu barem jednom iskoriste u periodu od 01.04.2010 do 10.05.2010. i tako postanu učesnici u nagradnoj igri.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana