Spremna za isplatu obveznica stare devizne štednje

Objavljeno: 01.06.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Alpha Bank i ove godine spremno dočekuje isplatu devete rate obveznica stare devizne štednje. Vlasnici obveznica u ekspoziturama Alpha Bank širom Srbije mogu da podignu svoj novac u evrima ili dinarskoj protivvrednosti.

Kako bi im izašla u susret, Alpha Bank vlasnicima stare devizne štednje i ove godine nudi proizvode posebno kreirane da zadovolje sve njihove finansijske potrebe.

Pod sloganom "Nova vrednost stare štednje" klijentima je na raspolaganju Alpha štednja na bazi sredstava koje klijenti dobijaju isplatom ovogodišnje rate stare devizne štednje. Ovim vidom štednje Banka im pruža mogućnost dodatne zarade polaganjem oročenog štednog depozita pod najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Alpha Štednja na bazi obveznica stare devizne štednje u periodu dospeća ovogodišnje rate klijentima nudi mogućnost oročenja uz efektivnu kamatnu stopu koja iznosi čak 6,31 posto! Period oročenja je 5 meseci, a dospeće u Nedelji štednje. Depozit nije ograničen minimalnim i maksimalnim iznosom, a kamata se isplaćuje po isteku perioda oročenja.

Za one kojima je neophodna dodatna gotovina, Alpha Bank je pripremila jedinstveni Alpha Keš kredit na bazi obveznica stare devizne štednje. Njegova specifičnost je što klijent mesečno plaća samo iznos kamate koji ne opterećuje budžet i može iznositi samo 5 evra!

Kredit se odobrava na osnovu zaloge na obveznice stare devizne štednje, a korisnik kredita ne mora da bude i vlasnik obveznica. Iznos kredita je od 500 do 10.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti uz rok otplate od 6 do 24 meseca. Nominalna kamatna stopa je 20 odsto, a efektivna kamatna stopa se kreće od 20 posto na godišnjem nivou.

Klijent mesečno plaća samo kamatu, glavnica se naplaćuje jednom godišnje iz obveznica na dan njihovog dospeća. Alpha Keš kredit na bazi obveznica stare devizne štednje odobrava se bez troškova obrade i bez obaveznog prenosa zarade u Alpha Bank.
Više informacija zainteresovani građani mogu dobiti u poslovnicama Alpha Bank širom Srbije ili na broj 0800 250 250 (poziv je besplatan).
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana