Povoljniji gotovinski i krediti za refinansiranje u dinarima

Objavljeno: 01.06.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Zbog velikog interesovanja građana za dinarske kredite, Eurobank EFG odlučila je obnovi ponudu potrošačkih kredita u dinarima sa fiksnom kamatnom stopom. Kako kamatna stopa na ove kredite ostaje fiksna za prve tri godine otplate, Eurobank EFG nudi svojim klijentima stabilnost, zaštitu od fluktuacije kamatnih stopa i kontrolu nad mesečnim troškovima, kao i mogućnost da ispune svoje bitne lične i porodične potrebe.

Pored toga, ovi krediti, sada ponuđeni sa još nižom početnom kamatnom stopom od samo 15,99% (EKS 22,14% za klijente koji primaju platu preko banke), mogu se upotrebiti i za refinansiranje postojećih kredita ili dugova po kreditnim karticama.

“Eurobank EFG ostaje predan zajmodavac srpskim građanima, koji stalno analizira tržište i očekivanja klijenata, i nastoji da iskoristi prednost koju donosi svaka pozitivna promena kako bi klijentima obezbedila najbolje uslove. Uvođenje subvencionisanih gotovinskih i potrošačkih kredita Vlade Srbije sa jedne strane, i smanjenje referentne kamatne stope od strane Narodne banke Srbije sa druge, omogućili su jeftinije i unapređene uslove za pozajmice u dinarima. Takođe, naši krediti u dinarima sa fiksnom kamatnom stopom omogućuju našim klijentima bolju kontrolu nad mesečnim troškovima, time što će ih zaštititi od neočekivanih promena deviznog kursa ili kamatne stope,“ izjavila je Varvara Tsantiri, direktorka Direkcije za kredite stanovništvu i kreditne kartice u Eurobank EFG.

Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom takođe će biti u mogućnosti da iskoriste i druge prednosti koje nude krediti u Eurobank EFG, kao što su brza i jednostavna procedura odobravanja kredita, kreditiranje na srednji i dug rok, kao i mogućnost plaćanja mesečnih rata posredstvom automatizovanog sistema za plaćanje (APS), bez čekanja u redovima.

Sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti u bilo kojoj od 119 filijala Eurobank EFG u Srbiji, ili
besplatnim pozivom na broj servisnog centra EuroPHONE 0800 1111 44 izabravši opciju 4.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana