EUR 118,49 USD 102,91 CHF 103,24

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 23.10.18. :: 118.4105 rsd

Hypo Leasing: Fiksna kamatna stopa

Objavljeno: 08.06.2010


Novosti iz banaka izvor: Kamatica, Poslovni magazin

Od sada, u ponudi Hypo Alpe-Adria-Leasinga je finansijski lizing sa fiksnom kamatnom stopom od 7,9%, namenjen za finansiranje putničkih i komercijalnih vozila.  
Hypo Alpe-Adria-Leasing nudi finansiranje putem finansijskog lizinga sa fiksnom kamatnom stopom koja iznosi 7,9%. Ovaj vid finansiranja namenjen je fizičkim i pravnim licima za finansiranje komercijalnih i putničkih vozila.

Lizing sa fiksnom kamatnom stopom štiti klijente od rizika skoka kamatne stope i na taj način omogućava tačno planiranje budućih troškova. On predstavlja model finansiranja gde je visina kamatne stope određena ugovorom i ostaje ista tokom definisanog perioda, što utiče na to da se iznos rate u tom periodu ne menja.

Maksimalni period finansiranja je sedam godina, dok se fiksna kamatna stopa odnosi na prve dve godine. Efektivna kamatna stopa u ovom slučaju iznosi 10,78%, a vozilo je moguće uzeti i bez učešća. Troškovi obrade iznose 1,5%. Ukoliko se klijent odluči za prevremeni otkup vozila, nakon isteka dve godine, troškovi prevremenog otkupa iznose 1%.Pogledajte arhivu novosti iz banaka