Snižene kamatne stope na auto kredite

Objavljeno: 11.06.2010


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Volksbank a.d. je snizila kamatne stope na dinarske auto kredite za kupovinu novih vozila na rekordno nizak nivo. Shodno tome, svoje pitanje kupovine novog automobila možete rešiti na veoma brz i jednostavan način uz najkonkurentniju kamatnu stopu na tržištu već od 9,95% (EKS 12,86%).
Željka Popović Isajev, ekpert sektora za razvoj proizvoda objašnjava:
“Volksbank se na srpskom bankarskom tržištu još od septembra 2008. godine pozicionirala kao prva banka koja je ponudila dinarske kredite sa fiksnom ratom tokom citavog perioda otplate. I tada su kamatne stope bile najniže na tržištu, ispod 20%. Kroz individualan pristup klijentima se trudima da kreiramo najoptimalnije uslove za partnersku saradnju na obostrano zadovoljstvo i na ovaj način štitimo njegove korisnike od rizika fluktuacije kamatnih stopa i promene deviznog kursa, jer su sve rate koje će klijenti vraćati banci do kraja otplate celokupnog kredita fiksne i u dinarima. Takođe, fiksna kamatna stopa ne zavisi od promena referentnih stopa, sto predstavlja jedinstvenu ponudu na trzistu.

Klijenti su prepoznali prednosti zaduzivanja u dinarima jer su i primanja u dinarima, pa su ovakvi krediti su najlogičniji i ekonomski naopravdaniji izbor”, istakla je Željka Popović Isajev.
Primer:

Chevrolet Spark

cena novog automobila............................1.063.260 RSD
kamata ....................................................................9.95%
depozit 20% ....................................................212.652 RSD
rok ......................................................................84 meseca
administrativni trošak.........................................31.897RSD
mesečna rata.....................................................17.623 RSD
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana