Grawe Koncern dobio nagradu Recommender Award

Objavljeno: 16.06.2010


Novosti iz banaka izvor: Grawe Koncern

Austrijsko udruženje za marketing dodelilo je ove godine po treći put Grawe Koncernu iz Graca nagradu „Recommender Award“ i to u kategoriji „Nadregionalna osiguranja“ sa ocenom „Izvrsna orijentisanost prema klijentima“, kao i nagradu za „firmu godine“ u Austriji.  
Nijedno drugo austrijsko osiguravajuće društvo nije bilo toliko puta preporučeno od strane svojih klijenata kao „Grazer Wechselseitige Versicherung AG“. Inače, nagrada „Recommender Award“ se dodeljuje najuspešnijim bankama i osiguravajućim kućama u Austriji, za orijentisanost prema klijentima i uspešno poslovanje. „Zadovoljstvo klijenata glavni je zadatak za društvo koje pruža usluge kao što je GRAWE. Ova ocena potvrđuje naš rad i svedoči o primerenom zalaganju svih zaposlenih u trinaest zemalja u kojima poslujemo.“ izjavio je Generalni direktor GRAWE koncerna dr Othmar Ederer.

Austrijsko udruženje za marketing je 28. maja 2010. godine po četvrti put dodeljivalo nagradu za najviši nivo dobijenih preporuka u oblasti finansijskog poslovanja austrijskim bankama, osiguranjima i štedionicama, koje su se istakle izuzetnom orijentisanošću prema klijentima. Ceremonija dodele nagrade održana je u svečanoj sali austrijske Narodne banke u Beču. Sa tim je povezana dodela nagrada kvaliteta za dobru ili odličnu orijentisanost prema klijentu. Na dodeli nagrada govorio je i dr Ewald Nowotny, guverner austrijske Narodne banke, a učestvovalo je više od 150 predstavnika preduzeća visokog ranga.
„Recommender Award“ je deo jedne opsežne studije o finansijama, sprovedene po nalogu nezavisnog Austrijskog udruženja za marketing. Nagrada meri nivo preporuke i jedan je od najpreciznijih kriterijuma za ocenjivanje zadovoljstva klijenata banke, osiguravajućeg društva ili štedionica. Institut za istraživanje tržišta Telemark Marketing ispitao je u prvom tromesečju ove godine reprezentativni broj klijenata na temu banke, osiguranja i štedionice u zemlji. Broj intervjuisanih bio je 5.000 što je donelo dobre rezultate kao i uključivanje najvećih austrijskih banaka, osiguranja i štedionica. Proširivanjem statističkih uzoraka pojedine direktne banke i posebna osiguranja kao i regionalni Instituti našli su se u oblasti ispitivanih finansijskih institucija.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana