Volksbank – Studentski krediti

Objavljeno: 16.06.2010


Novosti iz banaka izvor: Volksbank

Volksbank je u skladu sa svojom poslovnom politikom konstantnog razvoja novih bankarskih proizvoda, pokrenula liniju dinarskih kredita sa fiksnom kamatnom stopom od 15.60% (EKS 18.39%) namenjenu studentima.

Nenad Lučić, ekspert za razvoj proizvoda objašnjava:
Krediti se mogu koristiti za plaćanje školarine, diplomskih i postdiplomskih studija, kupovinu knjiga i ostalog školskog materijala potrebnog za uspešno studiranje. Nosilac kredita je jedan od roditelja (staratelj ukoliko ga ima), ili i sam student ukoliko je zaposlen. Studentski krediti se odobravaju do maksimum 60 meseci, bez učešća i depozita i maksimalnim iznosom od 1.000.000 dinara.

Volksbank je pionir u segmentu dinarskih kredita sa fiksnom kamatnom stopom i od samog početka ideja nam je bila da klijentima ponudimo nepromenljive uslove, što se ispostavilo kao veoma pozitivno u poslednjih godinu dana kada su fluktuacije kursa dinara postale učestalije. Glavna prednost dinarskog kredita sa fiksnom kamatom je to što kamata i mesečna rata ostaju fiksne tokom celog perioda otplate kredita bez obzira na kretanja kursa ili referentnih stopa.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana