OTVORENA POSLOVNICA NA PRAVNOM FAKULTETU U BEOGRADU

Objavljeno: 07.06.2007


Novosti iz banaka izvor: Piraeus bank-Beograd

Piraeus banka AD Beograd danas je otvorila poslovnicu na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra 67. U toku protekle nedelje otvorene su i ekspoziture u Makenzijevoj ulici i ulici Cara Dušana, tako da u ovom trenutku poslovna mreže Piraeus banke u Beogradu broji 21 poslovnu jedinicu. U narednom periodu ocekuje se povecanje ovog broja otvaranjem novih ekspozitura u ulicama Kraljice Marije 9-11 i Vojvode Stepe broj 35.

Studentima Pravnog fakulteta, kao i svim Beogradanima sada su, u još vecem broju poslovnica, na raspolaganju svi proizvodi i moderne i brze usluge Piraeus banke, medu kojima su paket tekuci racun, transfer novca, kao i revolving kreditne kartice sa najnižom minimalnom mesecnom otplatom na tržištu, koja iznosi svega 3 odsto.

Piraeus banka AD Beograd trenutno posluje u 34 poslovnice na teritoriji cele Srbije, i zapošljava 438 bankarska strucnjaka. Strateškim planom Banke predviden je broj od ukupno 45 poslovnih jedinica do kraja 2007. godine, odnosno otvaranje po 15 novih filijala godišnje do kraja 2009. godine. Tako ce kroz mrežu od 70 poslovnica, u petoj godini poslovanja Piraeus banke u Srbiji biti pokriveno celokupno domace tržište.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana