Besplatni treninzi vožnje

Objavljeno: 05.07.2010


Novosti iz banaka izvor: DDOR Novi Sad

Svi vlasnici vozila koji u “DDOR Novi Sad” kasko osiguraju svoj automobil - bez obzira na to da li u ovoj kompaniji kasko osiguranje uplaćuju prvi put ili produžavaju polisu - dobijaju na poklon besplatan trening bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji (NAVAK).
Ako ugovore kasko polisu sa godišnjom premijom od 300 do 500 evra, korisnici dobijaju na poklon početni trening bezbedne vožnje; uz kasko polisu sa godišnjom premijom većom od 500 evra dobijaju intenzivni trening bezbedne vožnje na poligonima NAVAK akademije u Subotištu kod Pećinaca.

Posebne beneficije ”DDOR Novi Sad” je obezbedio i za one koji koriste samo obavezno osiguranje vozila: uz polisu autoodgovornosti kupljenu u ovoj kompaniji dobiće 30% popusta na treninge u NAVAK akademiji.

Na poligonima Nacionalne vozačke akademije NAVAK vozači, pored teoretskog znanja o najčešćim opasnostima i o tome kako se od njih sačuvati, stiču i praktično iskustvo, jer im se pruža prilika da na potpuno bezbedan način „dožive“ – osete situacije do kojih dolazi prilikom čeonog sudara i prevrtanja, i savladaju tehnike reagovanja u takvim slučajevima. Treninzi se obavljaju na školskim vozilima tipa „Toyota Auris“, po principu 1 vozilo – 1 vozač.

Uz to, svim vlasnicima kasko polise „DDOR Novi Sad“ poklanja i kratak „Kasko vodič“ u kome je na jasan i razumljiv način objašnjeno u kojim situacijama vlasnici vozila imaju pravo na pokriće troškova, a u kojima ne. „Kasko vodič“ napravljen je da bi se izbegli nesporazumi prilikom naplaćivanja odštete, do kojih dolazi jer mnogi ne pročitaju pažljivo uslove osiguranja. „DDOR“ je prva osiguravajuća kuća koja je odlučila da svim kasko osiguranicima jednostavnim jezikom objasni šta sve treba da učine u slučaju štetnog događaja, da bi bez problema i u najbržem mogućem roku naplatili štetu.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana