Prva pokretna poslovnica za osiguranje u Srbiji

Objavljeno: 03.08.2010


Novosti iz banaka izvor: DDOR Novi Sad

U specijalno opremljenom kombi vozilu „DDOR Novi Sad“ koje od 5. avgusta kreće na šestomesečni put po Srbiji, građani će moći da osiguraju sebe, svoje porodice, imovinu i vozila. 

Novi Sad (3. avgust 2010.) - Pokretna poslovnica „DDOR Novi Sad“, u kojoj će građani moći da sklope sve vrste osiguranja, kreće na put po Srbiji u četvrtak 5. avgusta 2010. i u narednih šest meseci obići će čitavu zemlju.
Prva putujuća poslovnica za osiguranje u Srbiji, tokom avgusta obići će Lazarevac, Lajkovac, Vreoce i Tamnavu.
Specijalno opremljeno kombi vozilo deo je projekta „DDOR Novi Sad“ pod nazivom „Osiguranje na Vašem pragu“. Cilj ovog projekta je da građani saznaju više o zaštiti, koju osiguranje može da im pruži, kao i da im omogući da na licu mesta osiguraju sebe, svoju porodicu, imovinu ili vozilo.
Građanima će biti omogućeno da zaključe sve vrste osiguranja vozila, imovine, putnog zdravstvenog i životnog osiguranja.

Informaciju o tome gde će se i kada pokretna poslovnica „DDOR Novi Sad“ nalaziti, građani mogu da dobiju na sajtu www.ddor.rs ili pozivanjem Korisničkog centra (telefon 021- 480-2222).

U sklopu velike akcije podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju, „DDOR Novi Sad“ će uz svaku polisu kasko osiguranja pokloniti specijalni trening bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji (NAVAK).
Tokom ovog treninga, koji se obavlja na trenažerima i vozilima Akademije, vozači će naučiti kako da izbegnu i reaguju u opasnim situacijama koje ih mogu snaći u vožnji.

Za više informacija u vezi sa ovom akcijom možete se obratiti Danieli Bogdanović (daniela.bogdanovic@ddor.co.rs, tel. 021 4886 007), ili Jovanu Biraču (jovan.birac@profitmedia.biz, tel. 0600-223-011)
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana