Finansiranje kupovine polovnih automobila

Objavljeno: 05.08.2010


Novosti iz banaka izvor: ProCredit Leasing

ProCredit Leasing pripremio je posebnu ponudu za kupovinu polovnih automobila iz ponude najvećih uvoznika i prodavaca vozila u našoj zemlji, sa ciljem da zainteresovanim kupcima izađe u susret i omogući im da pod veoma povoljnim uslovima i bez obaveze plaćanja kasko osiguranja nabave željenog „četvorotočkaša“. 

Lizing za kupovinu polovnih automobila namenjen je kupovini vozila proizvedenih ne pre 2004. godine, od preduzeća koja su ovlašćena za trgovinu polovnim automobilima, a mogu ga dobiti sva zainteresovana fizička i pravna lica. Ova posebna ponuda ProCredit Leasinga važi samo do kraja oktobra.

- Veliki broj preduzeća, preduzetnika, poljoprivrednih proizvođača i građana danas razmatra mogućnost kupovine polovnog automobila, čija je ponuda u poslednje vreme u našoj zemlji znatno poboljšana i za koje je jedna od ključnih karakteristika dobar odnos cene i kvaliteta. Upravo zato, ProCredit Leasing je u saradnji sa većim brojem uvoznika i prodavaca pripremio posebnu ponudu za kupovinu polovnih vozila na lizing čije su glavne pogodnosti fiksna kamatna stopa, povoljni rokovi otplate i nepostojanje obaveze plaćanja kasko osiguranja za iznose finansiranja do 7.000 evra - istakla je Maja Šujeranović, izvršni direktor ProCredit Leasinga, dodajući da je interesovanje za ovom uslugom veliko, sudeći po broju zahteva podnetih u poslednjih nekoliko dana.

Lizing za kupovinu polovnih automobila odobrava se sa rokom otplate od 24 do 60 meseci i uz učešće od 15 do 30 odsto od nabavne cene automobila. Postupak odobravanja je jednostavan i brz, a zainteresovani imaju i mogućnost da neophodno učešće finansiraju kreditom ProCredit banke.


 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana