Elektronski izvod za korisnike kreditnih kartica

Objavljeno: 19.08.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Klijenti Eurobank EFG od sada imaju mogućnost da primaju svoje mesečne izvode o stanju po kreditnim karticama elektronskim putem. Banka je uvela ovu uslugu kako bi smanjila potrošnju papira i tonera i svojim klijentima ponudila savremen način korišćenja bankarskih usluga, u skladu sa principima zaštite i očuvanja životne sredine. 

Elektronski izvod identičan je onom koji se dostavlja poštom na kućnu adresu. Dostavom izvoda elektronskim putem, klijent ostvaruje veću privatnost, jer se nalogu elektronske pošte pristupa putem šifre. Nova usluga, takođe obezbeđuje bolju kontrolu i lakše arhiviranje izvoda, koji se sada mogu čuvati u elektronskom formatu. Zahvaljujući elektronskim izvodima, klijenti Eurobank EFG koji se odluče za ovu uslugu u mogućnosti su da mnogo brže dobijaju informacije o prometu po kreditnim karticama nego slanjem štampanog izvoda na kućnu adresu. Ujedno, smanjenom potrošnjom papira klijenti i Banka doprinose očuvanju šuma kao jednog od važnih prirodnih resursa.

Usluga e-izvoda, tj. dostava mesečnog izvoda putem elektronske pošte, aktivira se veoma brzo i jednostavno, davanjem pismene saglasnosti u najbližoj filijali Eurobank EFG.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana