Nove pogodnosti kreditiranja

Objavljeno: 23.08.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Počevši od 23. avgusta 2010. godine klijenti Alpha Bank će biti u mogućnosti da platu mesečno opterete i do 40 posto prilikom uzimanja kredita. Dodatno, prilikom utvrđivanja kredtine sposobnosti, prekoračenje po tekućem računu ne ulazi u obračun kreditne sposobnosti klijenta.
Alpha Bank je, prema preporukama Narodne banke Srbije, omogućila klijentima Banke da platu mesečno opterete i do 40 posto ratom kredita, ukoliko su njihova zaduženja i zarada u dinarima. Ova nova pogodnost je dostupna klijentima koji se odluče za Alpha Keš, Alpha Smart potrošačke i Alpha 1 za sve refinansirajuće kredite u dinarima, koja će im, svakako, dati veću fleksibilnost i širu lepezu mogućnosti prilikom upravljanja svojim finansijama.
Takođe, nova posebna pogodnost za sve kreditne proizvode Banke je da prekoračenje po tekućem računu više ne ulazi u obračun kreditne sposobnosti, tj. klijentova mogućnost prekoračenja po tekućem računu se više ne obračunava kao 5 posto zaduženja plate.
„Povećana tražnja za kreditima Alpha Bank, posebno za Alpha 1 za sve – refinansirajućim kreditom, čiji se plasman uvećao za više od 60 posto u ovoj godini, je dovoljan pokazatelj trenda kreditiranja stanovništva koji sve više bira proizvode Alpha Bank kao adekvatno rešenje za sve njihove finansijske potrebe. Iz tog razloga, svojim klijentima smo, implementacijom odluke Narodne banke Srbije, dali mogućnost da se zadužuju u domaćoj valuti na znatno fleksibilnije načine, pre svega prilagođene njihovim specifičnim finansijskim potrebama, koje će svakako prepoznati u Alpha Bank kao banci njihovog izbora.“ – rekao je Aleksandar Čortan, zamenik direktora Poslovne mreže Alpha Bank.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana