Sezona slobodne kupovine uz Alpha Bank kreditne kartice

Objavljeno: 01.09.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Kako bi klijenti bili u mogućnosti da dodatno uživaju u kupovini, Alpha Bank od 1. septembra otvara Sezonu slobodne kupovine, koja korisnicima Alpha Bank kreditnih kartica omogućava da uživaju u kupovini uz odloženo plaćanje, i to bez kamate do tri meseca! 

Naime, za sve kupovine ostvarene tokom promotivnog perioda od 1. septembra do 31. oktobra kamata se ne obračunava sve do 1. decembra.

Ova jedinstvena ponuda na raspolaganju je korisnicima Dina Credit, Visa Classic, Visa Benefit, Visa Gold, MasterCard Hvala i MasterCard Standard kreditnih kartica.

"Sezona slobodne kupovine je samo jedna od pogodnosti koja je dostupna korisnicima Alpha Bank kreditnih kartica. Bilo da im je potreban novi ranac za školarca, neki od artikala iz kolekcije jesen – zima ili udobna fotelja za dnevnu sobu, ovo je sezona u kojoj plaćanjem Alpha Bank kreditnim karticama, po odličnim uslovima mogu da priušte sebi sve što im je potrebno i to uz 0% kamate do tri meseca. Želimo da nagradimo vernost naših klijenata i zbog toga ih i u narednom periodu očekuju brojna iznenađenja i akcije", kaže član Izvršnog odbora Alpha Bank Periklis Drougas.

Detaljnije informacije o Sezoni slobodne kupovine građani mogu dobiti u jednoj od poslovnica Alpha Bank širom Srbije ili pozivom Call Centra na broj 0800 250 250 (poziv je besplatan).

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana