Tekući računi po meri “SVE je u PAKOVANJU”

Objavljeno: 08.10.2010


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Volksbank je u skladu sa poslovnom politikom baziranom na individualnom pristupu klijentima kreirala širok spektar proizvoda i usluga namenjen klijentima koji prebace svoja primanja u Volksbank.
Jelena Petrović, ekspert za razvoj proizvoda objašnjava:

Želeći da približimo novi koncept finansijskih usluga koji će unaprediti svakodnevno poslovanje u dinamičnom okruženju, omogućili smo klijentima da u skladu sa svojim potrebama biraju proizvode i usluge. Pored toga, naši finansijski savetnici će pružiti sve neophodne savete kako bi im na pravi način približili savremene usluge i pomogli u izboru pravog paketa.

Osnovni paket uključuje otvaranje tekućeg i deviznog računa, Maestro karticu, trajni nalog, sms obaveštenje o prilivu novca, a klijentu se pruža mogućnost korišćenja dozvoljenog minusa. Pored osnovnog, na raspolaganju su jos OXI, OXI Active i OXI Active Plus paketi tekućih računa koji uključuju e-banking, O2 štednju, kreditnu karticu, poklon karticu “pomoć na put“, besplatno putno zdravstveno osiguranje kao i savetodavne usluge u oblasti finansijskog planiranja.

VolksPak tekući računi štite budžet klijenata od suvišnih mesečnih troškova, pa je cena osnovnog paketa 99 dinara, dok OXI Active Plus, paket koji uključuje najveći broj proizvoda, usluga i besplatnih kartica košta 499 dinara.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana