Avionske karte sa popustom za sve vlasnike kreditnih kartica

Objavljeno: 08.10.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

- Eurobank EFG i avio-kompanija Alitalia postigle su dogovor o ponudi avionskih karata sa popustom za razne evropske destinacije koja ekskluzivno važi za vlasnike Eurobank EFG Visa i MasterCard kreditnih kartica. Promotivne karte mogu iskoristiti dve odrasle osobe koje putuju zajedno za povratne letove do 15. decembra 2010. godine, pri čemu druga karta košta samo 1 evro.

Sporazum između Eurobank EFG i Alitalie sadrži dve glavne promotivne ponude:

 OPCIJA 1/ DVE OSOBE KOJE PUTUJU ZAJEDNO; prva karta košta 170 evra, a druga samo 1 evro

 OPCIJA 2/ PORODICE; oba roditelja plaćaju standardnu cenu za izabranu destinaciju, dok deca putuju besplatno

Cene avio-prevoza sa popustom odnose se na deset evropskih destinacija, od Beograda do: Rima, Torina, Milana, Venecije, Londona, Madrida, Barselone, Brisela, Atine i Soluna, a svi letovi su preko Rima. Broj avio-karata sa popustom je ograničen. Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama turističke agencije Kon Tiki Travel i preko korisničkog centra Alitalie.

Pri kupovini karata u agenciji, klijenti mogu na licu mesta da podnesu zahtev za Visa ili MasterCard kreditnu karticu Eurobank EFG i čak plate pun iznos cene karata u mesečnim ratama bez kamate.

Za više informacija i rezervacije, građani mogu da pozovu korisnički centar Alitalie na +381 11 3245 000, korisnički centar Kon Tikija na +381 11 20 98 000 (ili posete poslovnice agencije Kon Tiki Travel), ili besplatno pozovu korisnički servis Eurobank EFG na EuroPHONE 0800 1111 44.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana