Besplatne čestitke na bilbordima

Objavljeno: 21.10.2010


Novosti iz banaka izvor: DDOR Novi Sad

NOVI SAD (21.10.2010.) - Više od 1600 ljudi prijavilo se od 1. oktobra do danas na izbor za najlepše lične rođendanske čestitke, koje će se o trošku kompanije „DDOR Novi Sad“ pojaviti tokom novembra na 100 bilborda širom Srbije.
Autori tri najlepše čestitke dobiće i polisu životnog osiguranja „DDOR Novi Sad“. Vrednost svake polise je 600 EUR.

Čestitke se mogu slati sve do kraja oktobra kada će žiri izabrati najkreativnije i najoriginalnije, a svaka izabrana čestitka biće postavljena na bilbordu najmanje sedam dana.

Svi koji žele da poklone bliskoj osobi „najveću čestitku na svetu“ mogu da je naprave na sajtu www.zivotjepremija.com izborom dizajna i osmišljavanjem teksta čestitke. Sto najoriginalnijih i najkreativnijih čestitki biće postavljeno u gradovima koje autori čestitki izaberu.

One čestitke koje se ne pojave na bilbordima ipak će biti poslate slavljenicima, ali elektronskom poštom u vidu šaljive multimedijalne poruke.

Pozivamo Vas da posetite sajt www.zivotjepremija.com kako biste se sami uverili kako fukcioniše kreiranje rođendanskih bilborda i kako bi iskoristili priliku da na originalan i jedinstven način čestitate dragoj osobi rođendan.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana