U Mesecu štednje kamate na štednju po viđenju do 10%

Objavljeno: 25.10.2010


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG će svojim klijentima u Mesecu štednje ponuditi veoma atraktivne kamate za štednju u dinarima. Građani koji u periodu od 31. oktobra do kraja novembra polože dinare na račun Slobodne štednje (a vista) u Eurobank EFG moći će da ostvare atraktivnu kamatnu stopu do čak 10%.

Eurobank EFG je prva banka koja je građanima omogućila izuzetno atraktivne kamatne stope na štednju po viđenju u dinarima. Posebna pogodnost „Dinarske slobodne štednje“ je što vlasnici računa mogu slobodno raspolagati svojim novcem, podizati ili deponovati novac kad god požele, bez ikakvih ograničenja, a istovremeno ostvarivati unosne prihode od kamate.

Pored toga, za sve gradjane koji požele da svoju štednju u evrima zamene i potom oroče u dinare, Eurobanka će izvršiti konverziju valuta po srednjem kursu.

Odluka Banke da promoviše dinarsku štednju predstavlja još jedan vid podrške Eurobank EFG dinarizaciji srpskog bankarskog tržišta, u skladu sa sugestijama Vlade i Narodne banke Srbije za jačanje domaće valute.

Eurobank EFG predstavlja treću banku po visini ukupnih deviznih depozita građana u Srbiji. Izuzetno visoko poverenje koje građani imaju u Eurobanku pokazuje i podatak da je više od 9% ukupne štednje građana povereno Eurobanci, što je gotovo duplo veći broj u odnosu na veličinu poslovne mreže banke.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana