„Siguran svet“ na Internetu

Objavljeno: 27.10.2010


Novosti iz banaka izvor: Basler osiguranje

Brojni korisni saveti koji se odnose na različite segmente života - od prevencije bolesti do zaštite doma i bezbednosti u saobraćaju, od sada će biti dostupni posetiocima internet prezentaciji Basler osiguranja kao i društvene mreže Fejsbuk (Facebook) na stranici ove kompanije. Pokretanjem ove akcije, Basler osiguranje, članica švajcarske Baloaz (Baloise) Grupe, počinje sa primenom jedinstvenog koncepta prevencije „Siguran svet“, koji podrazumeva aktivno sprečavanje nastanka štete, a po kome se ova grupa izdvaja od ostalih osiguravajućih kuća. 

„Prateći i primenjujući savremene modele komunikacije, želimo da upozorimo građane na neke opasnosti sa kojima mogu da budu suočeni u svakodnevnom životu i podstaknemo ih da razmišljaju o rizičnim situacijama“, rekao je dr Vladimir Medan, predsednik Upravnog odbora Basler Srbija i dodao da „pored toga što nudi finansijsku zaštitu usled nastanka nezgode, Basler osiguranje ovim savetima nastoji da obezbedi pomoć kako do nezgode ili štete ne bi ni došlo.“

Kako biste dobili savete potrebno je da posetite internet prezentaciju www.basler.rs (sekcija „Siguran svet“) ili Fejsbuk stranicu Basler osiguranja na kojoj će u sekciji „Beleške“ biti postavljeni saveti podeljeni po grupama. Svakog meseca posetioci će imati priliku da se upoznaju sa različitim grupama saveta, a tokom oktobra predviđeni su saveti o bezbednosti u saobraćaju, naročito o bezbednosti dece kao učesnika, s obzirom na nedavni početak školske godine, čime Basler osiguranje želi da skrene pažnju građanima na ovu veoma važnu temu.

Basler je u Srbiji prisutan od 2007. godine, kao prva švajcarska grinfild investicija. Pored osiguranja u oblasti medicine, po čemu je lider u Srbiji, Basler je uveo na domaće tržište i tehnologiju banko osiguranja. U portfoliju tradicionalnih osiguravajućih proizvoda, Basler nudi životno osiguranje (mešovito i riziko), putno zdravstveno osiguranje i osiguranje imovine.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana