Ponuda NLB banke u Nedelji štednje

Objavljeno: 01.11.2010


Novosti iz banaka izvor: NLB banka

NLB banka je u periodu od 28. oktobra do kraja novembra pripremila specijalnu ponudu za oročenu štednju. Naime, u okviru ove specijalne ponude NLB banka klijentima nudi povoljne kamatne stope na oročenu štednju u dinarima, eurima, švajcarskim francima i američkim dolarima.

Kamatne stope za oročenja u dinarima do 12 meseci su fiksne i kreću se od 9,2% do 12,9%. Kamate na rokove preko 12 meseci su vezane za referentnu kamatnu stopu NBS i fiksni dodatak od 5 do 6,2 procentnih poena, tako da se u ovom trenutku kreću od 14,5% do 15,7%.

Za oročenu štednju u eurima, NLB banka je pripremila kratke rokove od 3, 6 i 12 meseci sa fiksnom kamatnom stopom od 6,75% do 8,10%. U ponudi je i veoma atraktivan proizvod 12+ (12 meseci + 10 dana) sa varijabilnom kamatom koja se vezuje za šestomesečni Euribor sa fiksnim dodatkom od 6,90 do 7,25 procentnih poena, što bi, na primer, za vrednost euribora na dan 29.10.2010. iznosilo od 8,16% do 8,52%.

EKS za štednju u dinarima kreće se od 9,6%, a za eure od 6,92%.

Kompletna specijalna ponuda za oročenu štednju prati već od ranije usvojene principe NLB banke, prema kojima su kamatne stope na kratkoročnu štednju fiksne, dok su za dugoročne depozite preko 12 meseci, vezane za referentne kamatne stope – referentnu kamatnu stopu NBS i 6M EURIBOR. Kamatne stope za veće iznose su više, a korisnici usluga ličnog bankarstva NLB banke imaju povoljnije uslove od redovnih klijenata.

Antrfile:
NLB banka u svojoj širokoj ponudi depozitnih proizvoda takođe ima i NLB Postepenu štednju i NLB Dinamičku štednju.

NLB Postepena štednja omogućava da se svakog meseca na ulog dodaje manja svota novca koja klijentu odgovara, kao i da svake godine dok traje oročenje kamata raste. Ovaj proizvod se preporučuje svima onima koji žele da postepeno i lako štede za ispunjavanje želja ili samo za dodatnu finansijsku sigurnost.

NLB dinamička štednja pruža klijentu mogućnost da sam izabere kada će podizati kamatu na svoj ulog. Novac može biti oročen na period od 18 do 48 meseci, a kamata se može podizati po želji – mesečno, tromesečno, polugodišnje, godišnje, ili već kako klijentu odgovara.
Kod NLB dinamičke štednje visina kamatne stope zavisi od dinamike isplate kamate koju klijent odabere.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana