Nedelja štednje u Alpha banci

Objavljeno: 01.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

U Nedelji štednje svako će pronaći svoje razloge za štednju, jer je Alpha Bank za klijente kreirala specijalnu ponudu koja će im omogućiti ostvarenje svih planiranih ciljeva.

Svi koji u Alpha Bank u periodu od 1. do 12. novembra oroče novac u evrima na šest meseci dobijaju 6,3 odsto čiste kamate, jer troškove poreza reguliše Alpha Bank!

"Briga o klijentima i transparentan odnos su principi koji su inkorporirani u našu ponudu za Nedelju štednje. Kamatna stopa od 6,3 odsto je ona koju klijenti zaista dobijaju, jer Alpha Bank pokriva troškove poreza koji kod štednje u evrima iznosi 10 posto. Efektivna kamatna stopa, koja između ostalog obuhvata i troškove poreza, je 7,12 posto", kaže član Izvršnog odbora Alpha Bank Periklis Drougas.

Iskustvo dugo već više od jednog veka naučilo nas je da je spoj tradicionalnih vrednosti sa modernim bankarskim tendencijama formula za uspeh. Ako se tome doda činjenica da su nam već 130 godina klijenti uvek na prvom mestu dobijate Banku kojoj vredi pokloniti poverenje. Više od 4 miliona naših zadovoljnih klijenta širom Jugoistočne Evrope to i dokazuje.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana