Potpisan ugovor sa Fiatom

Objavljeno: 05.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Crédit Agricole banka Srbija, kao partner kompanije FIAT automobili Srbija iz Kragujevca, kada je finasiranje prodaje vozila građanima u pitanju, počinje da odobrava specijalno pripremljene kreditne proizvode za kupovinu vozila iz Fiatovog proizvodnog programa. 

Crédit Agricole banka i FIAT automobili Srbija potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji, zahvaljujući kojem će Banka kupcima, posredstvom Fijatove dilerske mreže, omogućiti da kupe sva vozila iz putničkog programa FIAT-a (FIAT, Alfa Romeo, Lancia), uz najkonkurentnije uslove kreditiranja: bez učešća, bez obaveze stavljanja zaloga na vozilo i KASKO osiguranja, sa rokom otplate do 84 meseca i uz kamatnu stopu već od 4.25% (EKS 4,49)!

Na primer, ukoliko se klijent odluči da kupi FIAT Grande Punto, uz rok otplate od 84 meseca, mesečna rata će mu biti 98.03 evra, odnosno 78.56 evra ukoliko se odluči za kupovinu Punto Classic modela.

Na osnovu potpisane saradnje između FIAT automobili Srbija i Crédit Agricole banke, u budućnosti se mogu očekivati i drugi povoljni modeli kreditiranja za nove automobile iz Fiatove proizvodnje, s obzirom da Crédit Agricole banka dilerima Fiata i njihovim kupcima nudi najbolju finansijsku uslugu.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana