Do Punta na kredit bez učešća

Objavljeno: 12.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Volksbank a.d. je zbog velikog interesovanja za dinarske auto kredite za kupovinu novih vozila odlučila da svim kupcima novog Fijata Punto ukine obavezno učešće.

Željka Popović Isajev, ekspert za razvoj proizvoda Volksbank objašnjava:

„Kako se Volksbank na srpskom bankarskom tržištu još od septembra 2008. pozicionirala kao poznata banka za dinarske auto kredite sa najpovoljnijim fiksnim dinarskim kamatnim stopama, rešili smo da obradujemo sve kupce novog Fiata Punta ukidanjem obaveznog ucešca.

Uz kamatnu stopu od 12,95%, (EKS 14,91) korisnici Volksbank auto dinarskog kredita će uživati pogodonosti fiksne kamatne stopa tokom čitavog perioda otplate koja štiti svoje korisnike od rizika fluktuacije kamatnih stopa i promene deviznog kursa. Sve rate koje će klijenti vraćati banci do kraja otplate celokupnog kredita fiksne i u dinarima. Takođe, fiksna kamatna stopa ne zavisi od promena referentnih stopa. Svi smo svedoci da euro skoro svakodnevno dostiže novu rekordnu vrednost, pa je za klijente čija su primanja u dinarima, najlogičnije da se zadužuju u dinarima.

Na ovaj način klijenti u svakom trenutku perioda otplate znaju kolika je visina rate jer je ona fiksna i ne menja se. Period otplate je do 84 meseca, a klijenti na brz i jednostavan način mogu podići auto kredit i to bez učešća.“
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana