Podrška građanima pogođenim zemljotresom u Kraljevu

Objavljeno: 15.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Crédit Agricole banka Srbija je, svesna situacije u kojoj su njeni klijenti našli nakon zemljotresa koji je pre nekoliko dana pogodio Kraljevo, pripremila specijalan Paket podrške svim svojim klijentima koji su pretrpeli štetu prilikom ove elementarne nepogode.

Klijenti koji u otplati u ovoj Banci imaju gotovinski, potrošački ili auto kredit, a koji su prilikom poslednjeg zemljotresa pretrpeli materijalnu štetu zbog koje u narednom periodu mogu imati problema sa vraćanjem kredita mogu se obratiti Banci kako bi sebi obezbedili grejs period do 6 meseci. Na ovaj način im Banka do proleća relaksira njihove mesečne obaveze.

Pored ovoga, Crédit Agricole banka je svim svojim klijentima koji imaju potrebu za dodatnim sredstvima kako bi sanirali štetu nastalu zemljotresom ponudila specijalan gotovinski dinarski kredit uz nominalnu kamatnu stopu od samo 12,48% (EKS od 13.23%), grejs period do 12 meseci i maksimalni period otplate do 3 godine.

„Naš stav je da se lojalnost lokalnoj zajednici u teškim trenucima iskazuje konkretnim akcijama. Upravo zbog toga smo i namenili svojim sugrađanima u Kraljevu ovaj Paket podrške, želeći na taj način da sa svoje strane damo najkonkretniji doprinos prevazilaženju trenutne situacije.“ – rekao je Svetozar Šijačić, direktor divizije za poslovanje sa stanovništvom Crédit Agricole banke Srbije.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana