Nagradna igra-Vaša nova Visa za put do Pariza

Objavljeno: 15.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Alpha Bank je za sve nove korisnike Alpha Bank Visa kreditnih kartica pripremila veliku nagradnu igru "Vaša nova Visa za put do Pariza" sa glavnom nagradom - put u Pariz za dvoje. 

Svi koji u periodu od 15. novembra 2010. godine do 15. februara 2011. godine postanu korisnici Alpha Bank Visa Classic, Visa Gold ili Visa Benefit kreditne kartice učestvuju u izvlačenju vrednih nagrada:

• 1 x put u Pariz za dve osobe
• 3 x laptop
• 3 x mobilni telefon
• 5 x vaučer za kupovinu sa iznosom od 20.000 dinara
• 10 x 10.000 RSD na Visa Electron Enter kartici

"Želeli smo da našim klijentima dodatno približimo sve pogodnosti koje im Alpha Bank kreditne kartice donose. Svakodnevnim korišćenjem Alpha Bank Visa kreditnih kartica dobijate privilegovani status jer ostvarujete brojne popuste, možete da refinansirate kreditne kartice, kredite ili dozvoljena prekoračenja iz drugih banaka, a sada su i jedino što vam je potrebno da otputujete u Pariz", kaže član Izvršnog Odbora Alpha Bank Periklis Drougas.

Procedura za učestvovanje u nagradnoj igri "Vaša nova Visa za put do Pariza" je krajnje jednostavna. Potrebno je da svi zainteresovani podnesu zahtev za izdavanje Alpha Bank Visa kreditne kartice, kao i neophodnu dokumentaciju i da, nakon odobravanja, Visa kreditnu karticu preuzmu u poslovnici Alpha Bank.

Izvlačenje nagrada je početkom marta 2011. godine, a spisak dobitnika biće objavljen u dnevnim novinama 7 dana od dana izvlačenja.

Detaljnije informacije o nagradnoj igri "Vaša nova Visa za put do Pariza", građani mogu dobiti u poslovnicama Alpha Bank širom Srbije, kao i pozivom Call centra na broj 0800 250 250 (poziv je besplatan).

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana