Povoljniji krediti za Kraljevčane

Objavljeno: 24.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Banca Intesa

Svesni posledica zemljotresa koji je zahvatio područje Kraljeva, Banca Intesa je, u želji da pomogne u što bržem oporavku, kreirala specijalne pogodnosti za gotovinske kredite. Žiteljima Kraljeva i okoline, bez obzira da li su klijenti Banca Intesa ili ne, odobravaće se gotovinski krediti bez učešća, odnosno depozita i bez naknade za obradu kreditnog zahteva. Krediti se odobravaju u iznosu od 500 do 2000 evra u dinarskoj protivvrednosti uz kamatnu stopu od 7,5 odsto na godišnjem nivou, rok otplate do 48 meseci uz grejs period od godinu dana.

„Banca Intesa brine o zajednici u kojoj posluje i nastoji da u skladu sa promenama i dešavanjima na tržištu koriguje svoje proizvode i pomogne klijentima da što lakše prevaziđu teškoće koje su ih zadesile. U konkretnom slučaju, nastojali smo da damo svoj doprinos i neophodnu pomoć građanima Kraljeva u u popravci oštećenih objekata i kupovini potrebnih dobara“, izjavila je Danijela Tomašević, Direktor za upravljanje komercijalnim poslovima sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.
Banca Intesa je među prvima uputila pomoć ugroženim građanima Kraljeva čiji su domovi oštećeni u razornom zemljotresu u iznosu od 5 miliona dinara i tako dala svoj doprinos u pomoći ugroženim građanima da u najkraćem roku saniraju materijalnu štetu.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana