Besplatni specijalistički pregledi za korisnike MasterCard Hvala kartice

Objavljeno: 26.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Apha Bank je za sve klijente, koji su se svojim izborom da postanu ponosni korisnici jedinstvene MasterCard Hvala kartice odlučili da pomognu borbu protiv raka dojke, pripremila dodatnu pogodnost. Sada imaju mogućnost ne samo da pokažu svoju plemenitost i učestvuju u humanoj akciji, već i da jednom godišnje provere svoje zdravstveno stanje.

U saradnji sa šest eminentnih klinika u Srbiji, Alpha Bank je korisnicima MasterCard Hvala kartice omogućila:

• za žene - ultrazvučni pregled dojke
• za muškarce - ultrazvučni pregled abdomena sa prostatom

"Vođeni statistikom koja pokazuje da se godišnje u Srbiji otkrije 3700 novih slučajeva raka dojke, kao i da je karcinom prostate drugo po učestalosti maligno oboljenje kod muškaraca, želeli smo da korisnicima MasterCard Hvala kartice omogućimo preventivne preglede i podstaknemo ih da vode računa o svom zdravlju", kaže direktor Sektora proizvoda i prodaje za stanovništvo Alpha Bank Constantinos Agaliotis.

Uz vaučere koje dobiju uz mesečni izvod, korisnici MasterCard Hvala kartice u prilici su da se dodatno posvete proveri zdravstvenog stanja i obave preglede u jednoj od šest partnerskih klinika širom Srbije.

Besplatne preglede korisnici MasterCard Hvala kartice mogu da ostvare na svim lokacijama Opšte bolnice Bel medic u Beogradu, poliklinici Pekić u Novom Sadu, Opštoj bolnici Sava Surgery u Nišu, Poliklinici Đoković u Zaječaru, Specijalističkoj radiološkoj ordinaciji za ultrazvučnu dijagnostiku dr Tasić u Užicu i Domu zdravlja Hemikal u Valjevu.

Sve detaljnije informacije o besplatnim pregledima klijenti mogu da dobiju u jednoj od poslovnica Alpha Bank širom Srbije, kao i pozivom Call Centra na broj 0800 250 250 (poziv je besplatan).
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana