EUR 118,20 USD 104,18 CHF 103,55

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 19.11.18. :: 118.2159 rsd

Akcija TELETON - STAVI KRALJEVO POD KROV

Objavljeno: 26.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Societe Generale banka

Radio televizija Srbije, Narodna kancelarija predsednika Republike i Sosijete ženeral banka Srbija organizuju humanitarnu akciju TELETON - STAVI KRALJEVO POD KROV. U kontakt-šou programu na RTS 1 u nedelju, 28. novembra od 21,00 čas gledaoci će imati priliku da razgovaraju sa svojim omiljenim pevačima, glumcima, sportistima, poznatim ličnostima i tako na najjednostavniji i najzanimljiviji način pomognu obnovu Kraljeva.
Cilj akcije je da pomognemo Kraljevčanima da obnove svoje domove i u njima dočekaju zimu.

Sosijete ženeral banka je pomogla akciju donacijom od preko 5 miliona dinara, a uz taj i iznos prikupljen od prijatelja akcije, svaki poziv i SMS poruka građana biće direktna donacija koja će biti uplaćena na žiro račun grada Kraljeva.

“Kraljevčani su, na žalost zbog katastrofe koja ih je pogodila, sada u žiži javnosti i nadam se da će zalaganjem ne samo države nego i pojedinaca i kompanija koje su u mogućnosti da pomognu, sneg dočekati u svojim domovima. Siguran sam da će i druge kompanije slediti primer Sosijete ženeral banke i doprineti tome da Kraljevčani mogu da nastave normalan život.” rekao je tim povodom Goran Pitić, predsednik Upravnog odbora Sosijete ženeral banke. 

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka