Akcija TELETON - STAVI KRALJEVO POD KROV

Objavljeno: 26.11.2010


Novosti iz banaka izvor: Societe Generale banka

Radio televizija Srbije, Narodna kancelarija predsednika Republike i Sosijete ženeral banka Srbija organizuju humanitarnu akciju TELETON - STAVI KRALJEVO POD KROV. U kontakt-šou programu na RTS 1 u nedelju, 28. novembra od 21,00 čas gledaoci će imati priliku da razgovaraju sa svojim omiljenim pevačima, glumcima, sportistima, poznatim ličnostima i tako na najjednostavniji i najzanimljiviji način pomognu obnovu Kraljeva.
Cilj akcije je da pomognemo Kraljevčanima da obnove svoje domove i u njima dočekaju zimu.

Sosijete ženeral banka je pomogla akciju donacijom od preko 5 miliona dinara, a uz taj i iznos prikupljen od prijatelja akcije, svaki poziv i SMS poruka građana biće direktna donacija koja će biti uplaćena na žiro račun grada Kraljeva.

“Kraljevčani su, na žalost zbog katastrofe koja ih je pogodila, sada u žiži javnosti i nadam se da će zalaganjem ne samo države nego i pojedinaca i kompanija koje su u mogućnosti da pomognu, sneg dočekati u svojim domovima. Siguran sam da će i druge kompanije slediti primer Sosijete ženeral banke i doprineti tome da Kraljevčani mogu da nastave normalan život.” rekao je tim povodom Goran Pitić, predsednik Upravnog odbora Sosijete ženeral banke. 

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana