Tradicionalni novogodišnji bazar

Objavljeno: 03.12.2010


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Credit Agricole Srbija, od 6. do 9. decembra u dvadeset svojih filijala, realizovaće tradicionalnu akciju „Novogodišnji Bazar“ namenjenu pomoći deci koja pohađaju specijalne škole u Srbiji. U filijalama širom Srbije, svakoga dana od 9.00 do 17.00 sati, tokom trajanja Božićnog bazara, klijenti će biti u prilici da po simboličnim cenama kupe neki od proizvoda koje su napravili učenici iz 25 škola za decu sa posebnim potrebama. Sav prihod prikupljen od prodaje namenjen je školama koje su uzele učešće u ovom projektu.

„Novogodišnji Bazar“ održaće se u filijalama u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Bačkoj Palanci, Kikindi, Pančevu, Somboru, Vršcu, Nišu, Pirotu, Leskovcu i Gornjem Milanovcu.
Credit Agricole Srbija sarađuje sa 25 škola iz ovih gradova sa jasnim ciljem da podigne nivo svesti društvene zajednice da su deca, bez obzira na nivo individualnih sposobnosti i veština i dalje najdragoceniji deo drušva i da bi bez njih slika sveta bila nepotpuna.
Zaposleni, kao i članovu izvršnog odbora Credit Agricole Srbija obićiće filijale u ovim gradovima i iskoristiti priliku da i sami kupe neke od proizvoda iz ponude, kako bi dali doprinos akciji. Credit Agricole Srbija poziva svoje klijente da posete prodajne izložbe u svojim gradovima, kako bi svi zajedno učinili da decembar mesec započne u prazničnom raspoloženju.
Credit Agricole Srbija aktivno učestvuje u razvoju srpskog društva, obezbeđujući svojim klijentima najviši kvalitet u pružanju usluga, ali istovremeno i pruža pomoć onima kojima je ona potrebna.
I u narednom periodu, Credit Agricole Srbija će nastaviti sa postavljanjem standarda u svim oblastima svog poslovanja u Srbiji sa ciljem da učvrsti poziciju pouzdanog partnera svih svojih klijenata, ali i čitavog srpskog društva i ekonomije.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana