Efikasnije i fleksibilnije elektronsko bankarstvo

Objavljeno: 13.12.2010


Novosti iz banaka izvor: ProCredit banka

ProCredit banka je svoju ponudu usluga za mala i srednja preduzeća i preduzetnike unapredila uvođenjem nove, jedinstvene usluge elektronskog bankarstva pod nazivom WEB SME. 

Usluga je obezbeđena u saradnji sa kompanijom Halcom, namenjena je pravnim licima koja obavljaju dinarski platni promet i za razliku od postojećih rešenja za elektronsko bankarstvo, koja podrazumevaju postojanje kartice i čitača, jedinstvena je po tome što se korist uz pomoć sertifikata koji se nalazi na USB memoriji.
Činjenica da instalacija posebne aplikacije na računar nije potrebna za korišćenje WEB SME, korisnicima pruža značajno veću fleksibilnost i olakšava pristup računima i vršenje transakcija nezavisno od lokacije i računara koji koriste. Jedini uslov je postojanje internet veze i instalacija sigurnosne komponente koja se može pronaći na veb sajtovima Halcom-a i ProCredit banke.

U promotivnom periodu, u sklopu specijalne ponude ProCredit banke koja važi do kraja februara naredne godine, klijenti koji se odluče za WEB SME aplikaciju za pravna lica biće oslobođeni plaćanja mesečne naknade za internet bankarstvo u prvih 6 meseci korišćenja.
Provizije za naloge koji se realizuju kroz aplikacije za internet bankarstvo su 30% niže u odnosu na provizije za naloge koji se donesu u ekspozituru.

 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana