Kontinuirani rast se nastavlja

Objavljeno: 16.12.2010


Novosti iz banaka izvor: Basler osiguranje

Rast poslovanja, širenje palete imovinskih osiguranja i uvođenje auto-osiguranja samo su neki od planova Basler osiguranja za narednu godinu najavljenih na novogodišnjem koktelu za novinare povodom uspešnog završetka poslovne godine. Basler osiguranje, jedino švajcarsko osiguranje u Srbiji, uprkos krizi na srpskom tržištu, tokom ove godine ostvarilo je kontinuirani rast, zadržalo lidersku poziciju u oblasti osiguranja od profesionalne odgovornosti lekara, prošilo mrežu banko osiguranja, a istovremeno u potpunosti razvilo portfolio tradicionalnih osiguravajućih proizvoda.

„Veoma smo ponosni na činjenicu da smo za samo tri godine poslovanja u Srbiji postigli značajan rast na tržištu i stekli poverenje naših klijenata. Uz konstantne promene i poboljšanja u skladu sa potrebama korisnika kao principa po kojima Basler osiguranje posluje, posebne vrednosti naše kompanije jesu švajcarska pouzdanost, inovacija i partnerstvo“, rekao je dr Vladimir Medan, predsednik Upravnog odbora Basler osiguranja Srbija.

Prateći i primenjujući savremene modele komunikacije, kompanija Basler osiguranje pokrenula je u 2010. godini akciju objavljivanja brojnih korisnih saveta koji se odnose na različite segmente života - od prevencije bolesti do zaštite doma i bezbednosti u saobraćaju, na društvenoj mreži Fejsbuk (Facebook) i vebsajtu kompanije. Time je Basler osiguranje, kao članica švajcarske Baloaz (Baloise) Grupe, počela sa primenom jedinstvenog koncepta prevencije „Siguran svet“, koji podrazumeva aktivno sprečavanje nastanka štete, a po kome se ova grupa izdvaja od ostalih osiguravajućih kuća.


 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana