EFG banka nagrađuje korisnike svojih kreditnih kartica

Objavljeno: 16.02.2011


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Kao jedna od vodećih banaka u segmentu kreditnih kartica na srpskom tržištu, Eurobank EFG je započela jedinstvenu promotivnu akciju namenjenu svojim korisnicima kreditnih kartica. Tokom promotivnog perioda, Banka će nagraditi svoje klijente sa 10% povraćaja novca od vrednosti transakcija nastalih upotrebom kreditnih kartica Eurobank EFG za kupovine u svim supermarketima i prehrambenim prodavnicama širom Srbije. Akcija se odnosi na sve kupovine u periodu od 1. februara do 31. marta 2011.

Ova ponuda važi za sve kreditne kartice iz Eurobank EFG palete: Visa Klasik, MasterCard Gold, MasterCard Standard, humanitarnu MasterCard karticu “Veliko srce” i EuroLine Dina. Promotivne popuste automatski ostvaruju svi korisnici kreditnih kartica Eurobanke pri plaćanju usluga u supermarketima i prehrambenim prodavnicama, a ostvarena ušteda biće automatski uplaćena na račun kreditne kartice klijenta u vidu bonusa, pri čemu maksimalan iznos povraćaja ne može biti veći od 2.500 RSD mesečno.

„Keš bonus prilikom upotrebe Eurobank EFG kreditnih kartica dokaz je posvećenosti Banke svojim klijentima. Ovom specijalnom promotivnom ponudom želimo da zahvalimo klijentima što koriste kreditne kartice Eurobanke za svakodnevna bezgotovinska plaćanja i nagradimo njihovo poverenje“, izjavio je Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora za gotovinske i potrošačke kredite i kreditne kartice Eurobank EFG.

Pored keš bonusa, korisnici kreditnih kartica Eurobanke imaju i mogućnost plaćanja transakcija kreditnom karticom na 3, 6, 9, ili 12 jednakih mesečnih rata bez kamate. Korisnicima kreditnih kartica Eurobank EFG na raspolaganju je i mogućnost odloženog plaćanja i do 50 dana od datuma kupovine, a klijenti o svim transakcijama mogu biti obaveštavani putem SMS poruke. Takođe, na raspolaganju je i besplatno životno i invalidsko osiguranje do iznosa odobrenog limita kartice, kao i mogućnost primanja izvoda putem e-maila.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana