Krediti za čuvanje matičnih ćelija

Objavljeno: 18.02.2011


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Volksbank je prateći aktuelna dešavanja na tržištu i uvažavajući potrebe svojih sadašnjih i budućih klijenata, kreirala namenski dinarski kredit za čuvanje matičnih ćelija.

Aleksandra Morina, ekspert za razvoj proizvoda objašnjava:
„Roditelji koji se odluče da sačuvaju matične ćelije svog deteta u Life R.F., zastupnik kompanije Cryo-Save, mogu obezbediti sredstva preko Volksbank-e, u vidu dinarskog potrošačkog kredita sa fiksnom kamatnom stopom od 18.60%. Jednostavnom kalkulacijom možemo izračunati da rata može iznositi samo 5.000,00 RSD mesečno, u narednih 5 godina.

Da su klijenti prepoznali prave koristi zaduživanja u dinarima potvrđuje činjinica da je 90% ukupnog plasmana kredita u domaćoj valuti (dinarski krediti sa fiksnom kamatom). Od početka smo se vodili idejom da klijentima ponudimo nepromenljive uslove, što se ispostavilo kao veoma pozitivno u poslednjih godinu dana kada su fluktuacije kursa dinara postale učestalije. Glavna prednost dinarskog kredita sa fiksnom kamatom je to što kamata i mesečna rata ostaju fiksne tokom celog perioda otplate kredita bez obzira na kretanja kursa ili referentnih stopa. Primera radi, građani koji imaju u korišćenju kredit sa valutnom klauzulom, nakon 3 godine otplate kredita plaćaju 30% veće iznose mesečnih rata nego u momentu kada su podneli zahtev za kredit. Dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom su bez učešća / depozita i ograničeni su na rok od 60 meseci, izuzev auto kredita (84 meseca)”.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana