Keš krediti sa fiksnom kamatnom stopom

Objavljeno: 21.02.2011


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Eurobank EFG obogatila je svoju ponudu kredita stanovništvu novim keš kreditima sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate kredita. Na ovaj način, Eurobank EFG nudi svojim klijentima stabilnost, zaštitu od fluktuacije kamatnih stopa, kao i mogućnost da na jednostavniji način planiraјu svoje mesečne finansije.

Za klijente koji primaju platu preko Eurobanke, u ponudi su keš krediti u evrima ili dinarima, pod izuzetno povoljnim uslovima. Kamatna stopa za kredite u evrima iznosi svega 12.9% (EKS od 18.35%), dok je za dinarske kredite 22.49% (EKS 27.95%). Keš krediti „Bez iznenađenja“ sa fiksnom kamatnom stopom mogu takođe biti iskorišćeni u svrhu konsolidacije postojećih obaveza po kreditima ili kreditnim karticama, uz mogućnost dobijanja dodatne gotovine u skladu sa potrebama klijenta.

„Najnovija ponuda keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate, koje smo nazvali „Bez iznenađenja“, osmišljena je tako da pomogne našim klijentima da bolje rasporede svoje ukupne obaveze. Takođe, ovaj kredit omogućava klijentima da konsoliduju svoje obaveze, a mogu zatražiti i dodatni gotovinski iznos u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima,“ izjavio je Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora za gotovinske i potrošačke kredite i kreditne kartice Eurobank EFG.

Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za kredite „Bez iznenađenja“ sa fiksnom kamatnom stopom takođe će biti u mogućnosti da iskoriste i druge prednosti koje nudi Eurobank EFG, kao što su brza i jednostavna procedura odobravanja kredita, kreditiranje na srednji i dug rok, kao i mogućnost plaćanja mesečnih rata posredstvom automatizovanog sistema za plaćanje (APS), bez čekanja u redovima.
 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana